Anasayfa Kurumsal Gelişim Fikirden Faaliyete


Fikirden Faaliyete
Fikirden Faaliyete PDF Yazdır e-Posta
Fikir boyutundan faaliyet sahasına çıkmayan bir bilginin etkinliği söz konusu değildir. Kuvveden fiile geçmeyen enerji verimliliğe dönüşmez. Vitrindeki yiyecekler aç olanın ancak ağzını sulandırır.
Gerek sosyal hayatta, gerek iş hayatında gerekse kamuda fiiliyata geçmesi gereken çok değerli beşeri ve sosyal sermaye, hizmet fırsatı beklemektedir.
Kadrolar, ehliyet, liyakat ve heyecanı dikkate alarak şekillendirilmelidir. Aksi halde kurumlar sağlıklı hizmet üretemez hale gelecektir. Devlet millet kaynaşması gecikecektir.
Kurumların vizyon, misyon ve görev tanımlarındaki hususlar pratik hayata, verimliliğe odaklı kadrolar tarafından geçirilebilir.
Faaliyete geçirilemeyecek bir fikrin ifade edilmesi, insanların zihninde bazen o fikrin değerini düşürebilmektedir. Arkasında durulamayacak sözler verilmemelidir.
Okunma: 271
Yorumlar (0)add comment

Yorum Yazın
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
eksi not | artı not

security image
Lütfen resimdeki güvenlik kodunu girin


busy
 

Kimler Sitede

Şu anda 12 konuk çevrimiçi

Dr. H. Emin SERT'in resmi web sitesidir.